BIOREZONANTA

Ce este biorezonanța ?

INDICATII INAINTE DE TERAPIA CU BIOREZONANTA

 Este indicat ca pacientul  sa fie:

   - hidratat (minim 250-300 ml apa plata) cu cel putin o ora inainte de procedura;

   - sa se alimenteze sau sa isi administreze medicamente sau suplimente nutritionale cu cel putin 2 ore inainte;

   - să fie linistit si nestresat;

   - pacientul nu trebuie sa poarte bijuterii sau obiecte de metal in timpul investigatiei.

 

SISTEMELE SI ORGANELE CARE SUNT INVESTIGATE SI DIAGNOSTICATE

Metoda de investigare e rapida, nedureroasa si fără riscuri.

Indicatiile diagnostice si de reechilibrare bio-energetica ale sistemului sunt:

 1. Sistemul osteoarticular ( oasele si articulatiile)
  Sistemul nervos al creierului ( functionarea creierului si a nervilor cranieni)
  3. Sistemul cardio-vascular ( inima si vasele de sange)
 • Sistemul cerebro-vascular ( vasculazizatia creerului)
  . Functia vezicii biliare
  6. Functia gastrointestinala ( esofag, stomac, duoden,intestin subtire si intestinul gros)
  7 .Afectiuni genito-urinare (trompe uterine, ovare,uter, ovule la femei iar la barbati prostata, testicole, spermatozoizi pe partea genitala iar pe parte urologica vezica urinara, uretra)
  8.. Functia rinichilor
  9 . Functia ficatului
  10. Functia plamanilor ( plamaini, tesut pulmonar, trahee si bronhii, amigdale, faringe , laringe)
  11. Functia pancreasului si tesut pancreatic
  12. Afectiuni reumatice
  13. Sistemul endocrin ( tiroida, suprarenalele , hipofiza)
  15 . Sistemul imunitar ( splina, noduli si vase limfatice, celulele sangelui, etc.)
  16 . Analiza sanilor
 1. Analiza cromozomilor

18 . Analiza Aurei

 

         Sistemul 9D-NLS LRIS este printre cele mai revolutionare si avansate dispozitive existente in prezent pentru analiza si tratamentul disfunctiilor energetice si organice umane. Analiza efectuata permite identificarea precoce a modificarilor aurei electromagnetice, a sistemului de puncte si meridiane de acupunctura, a  a modificarilor genetice, a modificarilor celulare, organice si sistemice, care se coreleaza cu starea prezenta a subiectului investigat si cu tendintele patologice viitoare, fiind capabil sa efectueze si o reala terapie de reglaj bio- energetic eficace in multe afectiuni patologice, predominant functionale sau la debutul acestora.

 

         Metoda NLS (analiza nelineara) de diagnostic permite evaluarea starii biocampului, individual, pentru fiecare organ. Rezultatele se obtin sub forma de imagini cu topografia zonei afectate, precum si prin afisarea de simboluri grafice ,diferite care permit analiza afectarii tesuturilor si totodata determinarea cu exactitate a leziunilor (inflamatie, degenerare  sau distructie).

         Precizarea diagnosticului se efectueaza prin analiza entropiei si prin analiza nonlineara (NLS)

Sistemul 9D NLS  analizeaza simultan mai multe canale de date, avand o viteza net superioara modelelor anterioare testand si capacitatea de adaptare a organismului la stres si la starea de boala sau la diferite disfunctii organice precum si rezervele functionale ale acestuia.         

 Diagnosticul NLS se bazeaza pe analiza unui vortex de campuri electrice, electromagnetice si magnetice ale organismului viu, generat de celule si de tesuturi, campuri care poarta toata informatia biologica si care au un rol important in interactiunile dintre subsistemele organice si in transferul energo-informational in si inafara organismului.

 

         Imagine cu topografia ORGANULUI si simboluri cu gradul de afectare organica (nidus) a regiunii investigate (1-6 pct) – in functie de severitatea afectarii functionale/ organice si a gradului de stres.

         Procesele patologice produse de cauze diferite, sunt interpretate ca oscilatii electromagnetice dizarmonice care determina blocaje, initial energetice, care interfera cu functionarea normala a organismului.

         Sistemul 9D-NLS LRIS elimina aceste blocaje, prin utilizarea de oscilatii electromagnetice, cu semn opus aplicand conditia ca suma algebrica a undelor disarmonice si a oscilatiilor electromagnetice inversate sa fie egala cu zero.

 Meta-terapia sau terapia de Biorezonanta clasica utilizata, permite compensarea functionala, in trepte, a dezechilibrelor functionale. De notat ca efectul terapiei de rezonanta magnetica apare treptat si se amplifica in 2-6 ore dupa aplicarea stimularii. Aplicarea mai multor sedinte (4-8) poate potenta efectul global, benefic al reechilibrarii, care este cu atat mai intens cu cat boala este in fazele initiale. Nu exista efecte secundare sau adverse ale investigatiei si ale terapiei de bio-rezonanta.

Comparativ cu modelele anterioare (Versiunea de baza 3D-NLS) Versiunea curenta a 9D-NLS ), realizeaza scanarea corporeala de baza in numai cateva minute comparativ cu 3D-NLS (2 ore). 9D-NLS poate scana, la cerere, si efectua teste complexe pentru mai mult de 1000 de organe si tesuturi, analize cromozomiale, analiza aurei si a Chakrelor, matricea emotionala si a stresului etc. Sistemul poate recomanda un listing de remedii homeopate si poate testa bio-compatibilitatea cu subiectul investigat, poate testa remedii ca suplimente nutritionale si fitoterapice si stabilii utilitatea acestora in terapiile integrative. Sistemul poate genera un inprint pe baza unui spectru de frecvente individualizat in functie de patologia identificata si produce remedii homeopatice pe suport apos, solutii alcoolice si zahar.

 Durata explorarii: 15 - 45 minute

         Durata primei sedinte de reechilibrare bio-energetica si bio-feedback: 45-60 minute.

         Durata  urmatoarelor  sedinte  de reechilibrare  bio-energetica  si  de  bio- feedback: 30 - 45 minute.

  Investigatia si procedura de biorezonanta nu este o procedura medicala si nu trateaza sau nu previne nici o boala. Explorarea si terapia complementara 9D-NLS  nu prezinta efecte secundare sau adverse. Aceasta investigatie si modalitate de tratament complementar ajuta diagnosticul medical conventional si terapiile alopate si se poate aplica concomitent cu acestea sau ca unica modalitate.

    

 Sistemul 9D-NLS  este printre cele mai revolutionare si avansate dispozitive existente in prezent pentru analiza si tratamentul disfunctiilor energetice si organice umane. Analiza efectuata permite identificarea precoce a modificarilor aurei electromagnetice, a sistemului de puncte si meridiane de acupunctura, , a modificarilor genetice, a modificarilor celulare, organice si sistemice, care se coreleaza cu starea prezenta a subiectului investigat si cu tendintele patologice viitoare, fiind capabil sa efectueze si o reala terapie de reglaj bio- energetic eficace in multe afectiuni patologice, predominant functionale sau la debutul acestora.

Acesta este un program de formare pentru utilizarea sistemului de diagnostic neliniar 9D-NLS. se refera la o intreaga clasa noua de dispozitive care sunt numite “masini inteligente ”.

 Ce sunt ele? In prezent stiinta, si societatea in general, se confrunta cu excesul de informatii. In fiecare zi apar descoperiri mari si mici, in fiecare an apar zeci de masini noi si dispozitive performante. Aceasta fapt este pozitiv, desigur, dar poti pierde imaginea de ansamblu, daca te pierzi in amanunt.

Cu un secol in urma, pentru un diagnostic corect, un medic avea nevoie de experienta a mii de ani de observare medicala. Astazi acesta are nevoie de numeroase investigatii si analize costisitoare.  Ce l-a ajutat anterior pe medic sa stabileasca un diagnostic corect? Raspunsul este, de fapt, un sentiment inexplicabil numit intuitie.

Stiinta moderna a ajuns foarte aproape de a releva fenomenul intiutiei si chiar a fenomenului de clarvedere. Aceasta nu este un miracol sau har divin, ci sunt vibratii electromagnetice de foarte joasa frecventa, care pot transmite informatii in creierul uman, ocolind calea obisnuita. Din 10 milioane de unitati de informatie numai unul este recunoscut, celelalte sunt fixate in subconstient.         Informatia din sfera subconstientului este extrasa fie spontan, fie la nivelul starilor neobisnuite, modificate ale constiintei: hipnoza, visare, meditatie sau dupa administrarea de medicatie psihotropa.

Intreaga lume, inclusiv specia umana, este profund interconectata printr-o varietate de semnale informationale. De aceea tehnicile de culegere a informatiei din sfera subconstientului sunt recunoscute, ca prioritati in dezvoltarea stiintei si a societatii in secolul urmator.

Numeroase studii in domeniul medicinii energeteice si informationale au condus la crearea unor echipamente fundamental noi, capabile sa distruga bariera dintre constient si subconstient.    

Acest proces (de cercetare controlata) este capabil sa ofere o cantitate mare de informatii noi despre lumea inconjuratoare.

O sfera speciala de interes este medicina. Metoda de Analiza Nelineara si Biorezonanta ofera noi oportunitati pentru diagnostic, diferit de ultrasunetele conventionale, tomografia computerizata si rezonanta magnetica nucleara sau analizele de laborator, fiind un instrument indispensabil in profilaxia si terapia de reechilibrare energetica a intregii populatii.

Lucrarile teoretice si experimentale care au facut posibila dezvoltarea produsului 9D-LRIS au fost incepute in secolul trecut de geniul in electronica Nikola Tesla. Apoi acestea au fost continuate de George Lakhovsky, un om de stiinta care a studiat efectele undelor radio asupra animalelor si a plantelor; de cercetatorul american R. Rife care a investigat efectele nu numai ale undelor radio, dar si a electro-frecventei asupra corpului uman.

In 1950 R. Voll a descoperit si dezvoltat un sistem de testare electrica a punctelor de acupunctura de pe corpul uman. Metoda lui Voll fost prima metoda hardware de cercetare a starii energiei unui organism. Aceasta se face prin masurarea conductivitatii electromagnetice a punctelor de la capatul meridianelor de acupunctura cu ajutorul unei sonde speciale. Rezultatele studiului (sub forma unor indicatori digitali sau grafici) pot da o idee despre patologia inflamatorie, distrofica sau atrofica a meridianelor studiate si a organelor corespunzatoare. O alta metoda binecunoscuta de diagnosticare a starii energetice a unei persoane este aura-diagnostic a lui Kirlian. Este folosita pentru a determina starea campului electromagnetic a omului in general. Starea organelor este determinata de configuratia biocampului lor. Metoda NLS-diagnostic permite evaluarea starii biocampului fiecarui organ individual. Rezultatele pot fi obtinute sub forma de imagini cu topografia zonei afectate, precum si caracteristici grafice care ne permit sa analizam afectarea tesuturilor, permitand totodata determinarea cu exactitate nu numai a leziunilor (inflamatie sau distructie), dar si clarificarea diagnosticului. Cercetarea este realizata prin amplificarea frecventelor de rezonanta a organului studiat si apoi recuperarea datelor cu ajutorul unei metode non-contact care uitilizeaza senzori trigger.

Prima versiune a dispozitivului de analiza non-liniara a avut doar introducerea manuala a informatiei de catre medic, care este astfel implicat activ in diagnosticarea pacientului; dispozitivul utilizeaza vibratii de joasa frecventa, vibratii care sunt similare undelor theta din creier si care sunt sensibile la radiatiile din corpul pacientului. Rezultatele au fost inregistrate folosind deviatia unui cadru in forma de L pe scala speciala Flanders de catre un medic-operator (aceasta scala este prezentata in modulul – diagnostic al programului). Totusi aceasta metoda de cercetare este prea subiectiva si nesigura pentru medicul-operator; aceasta a dus la crearea si dezvoltarea unui asa numit sensor trigger care furnizeaza automat informatii despre starea de sanatate a pacientului. Care este specificitatea senzorilor trigger?

Efectele interactiunii dintre materia vie si materia inanimata (cum este transferul de date de la om la masina) au fost inregistrate pentru prima data in cadrul experimentelor lui V.N. Kravkov in anii 20 ai secolului trecut. Sub indrumarea prof. V. Togatova au fost studiate reactiile diferitelor structuri semiconductoare sub impactul psihicului bio-operatorilor. A fost dovedit experimental impactul creierului uman, asupra unui dispozitiv sensibil.

A fost dezvoltat un software care, cu ajutorul unui sensor trigger special, a convertit informatia primita intr-o secventa de impulsuri folosind interactiunea dintre medicul- operator si un complex telemetric realizat cu ajutorul unui system de bio-feedback de la distanta. Software a fost proiectat pentru masurarea activitatii creierului in functie de obiectivele studiului si configuratia complexului telemetric. Acest lucru se reflecta in primirea de catre creierul uman a unui semnal referitor la necesitatea examinarii (testarii) unui anumit organ sau al altuia. Semnalul este transmis unui monitor si unor casti intr-o serie de unde electromagnetice specifice corpului uman sanatos. 

Acest lucru este posibil pentru ca fiecare organ si fiecare celula din corpul uman are propriul spectru de unde electromagnetice. Prin urmare punem o intrebare – ce se intampla cu organul-tinta? Raspunsul – creierul subiectului da un raspuns care este perceput de sezorul trigger.

Acest model al dispozitivului 9D-NLS ofera un senzor trigger digital aflat intr-un microprocesor al unitatii principale stimulat direct de catre un program de calculator si un senzor trigger analog tot in unitatea principala de cercetare – un tranzistor pnp – care potenteaza fiabilitatea cercetarii.

Scopul acestui program de instruire nu este de a detalia caracteristicile fizice ale principiilor dispozitivului 9D-NLS dat fiindca dispozitivele sunt proiectate diferit. In present sunt mai multi producatori ai acestui echipament, desprinsi din grupul original de cercetatori. In versiunea originala ruseasca, castile au fost folosite ca magneto- inductor, cu o frecventa de oscilatie apropiata de undele Theta ale creierului; in versiunile ulterioare ale dispozitivului au fost folosite ca un conductor al undelor electromagnetice care sunt apropiate de undele Alpha ale creierului. Un efect bun a fost obtinut prin folosirea undelor electromagnetice ca mecanism trigger pentru studierea organismului sanatos. De asemenea, multe alte versiuni ale dispozitivului folosesc actiunea unor emitatori laser asupra creierului pacientului. Folosirea laserului duce la o potentare a raspunsului. Totusi este un risc de aparitie a unor efecte adverse dupa o astfel de examinare, astfel ca emitatorii laser nu au mai fost folositi in toate modelele echipamentului 9D-NLS

  BIOREZONANTA are ca principiu de functionare analiza cuantica a rezonantei magnetice (ACRM) si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii.

    Folosind medicina cuantica ca baza teoretica, acest echipament electronic colecteaza campul magnetic slab al celulelor corpului uman, il analizeaza si determina starea de sanatate a persoanei testate, principalele sale probleme, scotand in evidenta recomandari standard de prevenire a bolilor.

fata). Totusi aceast aparat nu face parte din clasa instrumentelor medicale.

Prin biorezonanță se pot analiza toate organele si sistemele organismului pana la nivel de țesut sau chiar celula. O consultație medie durează cca. 30 -60 min. iar pacientul pleacă cu o situație generală despre starea sănătății
Dintre ele, cele mai importante sunt:

 1. Biorezonanţa este un fenomen biofizic care are loc în organismul nostru şi care se referă la frecvenţele fundamentale de  funcţionare celulară. Biorezonanţa este studiată în cadrul medicinii energetice sau medicinii cuantice.
 2. Aparatele de Biorezonanţă efectuează măsurători la nivel celular determinând starea de sănătate a organismului, detectează şi echilibrează zonele de stres şi dezechilibru la toate nivelurile prin folosirea reactivităţii electrofiziologice. Punând în echilibru stresul şi dezechilibrele, această tehnologie poate să readucă sănătatea corpului prin diminuarea factorilor de stres care au cauzat iniţial boala şi prin stimularea resurselor proprii de vindecare ale organismului.
 3. Această abordare cuantică neinvazivă transformă datele analizate în informaţii referitoare la sănătatea fizică, mentală, emoţională, spirituală a individului.  Gradul de sensibilitate al aparatului este stabilit în aşa măsură încât să detecteze cele mai timpurii semne ale vreunei boli sau suferinţe, pe care pacientul este posibil să nu le conştientizeze.
 4. Aparatele de Biorezonanţă au la bază emiterea şi transmiterea către organism de impulsuri electromagnetice care să aducă membranele celulare ale organismului la frecvenţe de oscilaţie proprii celulelor sănătoase. Dispozitivul rezonează cu mii de ţesuturi, organe, nutrienţi, toxine sau alergeni şi înregistrează gradul la care reacţionează corpul la acestea.
 5. În fond, dispozitivul medical de biorezonanţă dezvăluie orice aspect care afectează sănătatea întrucât această tehnologie detectează şi studiază oscilaţiile electromagnetice ultrafine produse de fiecare moleculă, celulă, organ, glandă şi sistem al corpului.
 6. După măsurarea frecvenţelor din corp, aparatul de Biorezonantă furnizează frecvenţe proprii pentru a redresa sau neutraliza tiparele undelor distructive. Oscilatiile nearmonioase pot fi diminuate sau chiar eliminate prin inversiunea lor. Oscilaţiile sănătoase pot fi amplificate în scopul vindecării. Este astfel reactivată şi stabilizată abilitatea de autoreglare  şi   autovindecare a organismului.

 

Acuratețea diagnosticării

Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial.

Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%.

Viteza de lucru e remarcabila (mult mai rapid decat majoritatea aparatelor de biorezonanta folosite in momentul de față).

Vă așteptăm, să vă ajutăm!