Fericirea

1 REGULI PENTRU O VIAȚĂ FERICITĂ SI LUNGĂ

2 Principii spirituale care ne schimbă soarta

 

1 REGULI PENTRU O VIAȚĂ FERICITĂ SI LUNGĂ

 1. GANDIREA/ GÎNDURILE tale să fie pozitive și/sau utile. Evită și elimină acele gînduri care nu-ți sunt de folos sau care nu te bine dispun (respectă LEGEA PĂSATULUI).
 2. CUMPĂTAREA in tot ceea ce faci, fă cu măsura, cîte puțin. Să faci cu plăcere ceea ce faci și cît faci, respectă CÎT și CE TREBUIE dacă și să se încadrează/încadreze în această regulă.
 3. Echilibrul în - ALIMENTAȚIE (vezi PIRAMIDA ALIMENTARĂ), dacă îți plac dulciurile vezi că sunt si alimente amare ( necesare refacerii pancreasului, fierei ficatului etc.), daca îți plac grăsimile vezi ca sunt necesare in aceeași măsură și alimentele cu zero grăsimi (lipide), etc.

   Respectă LEGEA MASTICAȚIEI și REGULA CELOR TREI TREIMI ALE STOMACULUI.

                        - ALTERNAREA MUNCII CU ODIHNA activă, adică o activitate complementară muncii propriu zise cu respectarea REGULII CELOR TREI DE OPT  a zilei. Foarte importantă este respectarea LEGII SOMNULUI (dacă fără mîncare poți trăi peste 40zile, fără somn poti trăi doar 11zile).

                            -MIȘCAREA este necesară circuitului limfatic care dezintoxică organismul numai cînd mușchii sunt in mișcare (mușchii sînt pentru circulația  limfei ceea ce inima este pentru circulația sîngelui).

                            -GÎNDURILE/VORBELE/FAPTELE să-ți fie in concordanța cu ceea ce vrei să culegi (folosește-te de LEGEA SEMINȚELOR și astfel să obții ceea ce îți dorești de la viață, în fizică se cheamă Principiul acțiunii și reacțiunii).

                            -LEGEA CRUCII SPAȚIULUI TRIDIMENSIONAL

                            -LEGEA ATRACȚIEI, să fii atent la trăirile tale că acelea se vor transforma în realități.

             (În mai detaliu le ve-ți putea citi pe această pagină www.biocriomed.ro)

 

 

 

 2 Principii spirituale care ne schimbă soarta

 

Tot ceea ce există fizic în lumea aceasta există ca o consecință a ceea ce se întâmplă în lumea spirituală.

Totul există și se mișcă, datorită anumitor legi ale naturii. Indiferent dacă știi despre aceste legi sau nu, crezi în ele sau nu, ele sunt adevărate, funcționează și te influențează în permanență, indiferent dacă vrei sau nu.

Iată care sunt acestea:

 1. Legea semănatului și recoltei
  „Nu te lăsa păcălit: Dumnezeu nu te pedepsește. Omul culege ceea, ce a semănat ”(Biblia: Galateni 6: 7)

Aceasta este una dintre cele mai importante legi spirituale. Este cunoscută și sub denumirea de „legea cauzei și efectului”. Orice am face sau spune, cu siguranță se va întoarce la noi.

Și cel mai uimitor este că un fruct crescut are întotdeauna dimensiuni mai mari decât o sămânță semănată. Dându-i zâmbetului cuiva, vei obține o dispoziție bună pentru întreaga zi. Funcționează! Merită doar să analizezi semințele pe care le semeni, atât emoțional, cât și fizic.

 1. Legea creației
  Dumnezeu este Creatorul oamenilor. Și în fiecare persoană, El a pus această capacitate de a crea. Mai întâi creezi ceva în gândurile tale, apoi merge în lumea fizică. Vii cu ceva, porți o idee și apoi o întruchipezi într-un mod material!

Conform estimărilor științifice, aproximativ 10.000 de gânduri strălucite trec prin capul unei persoane în timpul zilei! Care dintre ele folosești pentru a crea și crea ceva util pentru tine și pentru lume? Gândește pozitiv, construiește gândirea și obține frumoasa realitate.

 1. Legea smereniei
  „Dumnezeu rezistă celor mândri, dar dă har celor smeriti” (Biblia: Iacov 4: 6)

Uneori, pentru a merge mai departe, trebuie doar să te ridici și să te calmezi. Adesea, numai în repaus este decizia și direcția potrivită pentru calea viitoare.

Foarte des, în urmărirea unui obiectiv, luptăm, mergem înainte, dar până la urmă … ardem, fizic și emoțional, fără să ajungem măcar la o sută parte din ceea ce ne dorim. Este imposibil să realizezi totul și întotdeauna. Mereu există mândria și vanitatea. Astfel de oameni în viața lor se poticnesc cu opoziția sprijinului divin.

 1. Legea recunoștinței
  Te-ai trezit sănătos în această dimineață? Mulțumesc! Ai un acoperiș peste cap, mâncare? Acest lucru este minunat! Ai un milion și visele tale devin realitate? ! Excelent! Dar chiar dacă ceva nu a mers bine, găsește ceva pentru care poți fi recunoscător. Învață să găsești fericirea în lucrurile mărunte! Acest lucru te va susține în momentele dificile și te va ajuta să supraviețuiești cu pierderi minime de nervi.
 2. Legea iubirii
  „Iubește-ți pe vrăjmașii tăi, binecuvântează pe cei care te blestemă, fă bine celor ce te urăsc și roagă-te pentru cei care te jignesc și te prigonesc” (Biblia: Matei 5: 44)

Acest lucru este foarte greu! Uneori, chiar pare că este imposibil! Dar! Nu-ți poți imagina nici măcar ce minuni se întâmplă atunci când încercăm sincer să dăm bine celor care nu au meritat-o ​​deloc!

 1. Legea iertării
  Puterea iertării este una dintre cele mai puternice. Iertând pe cineva care a jignit sau rănit cu adevărat – renunți la povară, împiedicându-te să mergi mai departe și să fii fericit.

Există o expresie minunată: „Neiertarea este ca și cum ai bea un pahar cu otravă și aștepți ca adversarul tău să moară.” Cât de adevărat! Cine este mai rău? Tu sau pe cineva pe care nu-l poți ierta? Se întâmplă să ții o ranchiună împotriva unei persoane, dar el nu o suspectează deloc, trăind o viață fericită pentru sine. Fă la fel! Iartă și trăiește împăcat și fericit!

 1. Legea credinței
  „Credința este realizarea așteptării și siguranța invizibilului.” (Biblia: Evrei 11: 1)

Fii încrezut în tine și în ziua de mâine.

Cred sincer că viața ta se va schimba. Îmi doresc ca toată lumea care citește aceste rânduri să nu înțeleagă doar importanța de a trăi în conformitate cu legile spirituale pe care le-a poruncit Dumnezeu, dar, de fapt, începe să trăiască în funcție de ele, primind miracole și schimbând soarta!

Cu smerenie si dragoste: Pr. Elisei