Recomandari dupa tratamentul de peeling cu Laser Carbon
  • In prima faza (primele 8 ore), pielea va fi usor inrosita, lucru ce sa diminua treptat.
  • Dupa 24 de ore, pielea moarta se descuameaza (se desprinde), lasand loc pielii neafectate de pete, semne si puncte negre.
  • De a doua zi se pot folosi si produsele pentru tratarea ridurilor, petelor, sau cele pentru acnee.
  • Este indicat sa se evite expunerea la soare puternic sau solar, imediat dupa procedura.
  • Pot fi aplicate produse blande de make up in aceeasi zi.
  • Se poate folosi o crema hidratanta imediat dupa tratament, urmand ca de a doua zi rezultatele sa se vada.
  • Aspectul pielii devine mai ferm si mai luminos si este recomandat sa hidratati pielea si din interior in aceasta perioada.
  • Rezultatele sunt vizibile luni in sir, reducand din efectele produse de factorii urbani, stres, fumat, disfunctii hormonale ce afecteaza pielea.


Lasa-ti pielea sa respire si sa isi etaleze frumusetea cu cel mai eficient tratament cu Laser Carbon.

Peelingul cu carbon laser are ca rezultate – pielea exfoliată, revigorată, care este catifelata, netezită și ferma în doar 20 de minute.

Spre deosebire de alte tratamente laser care se bazează exclusiv pe energia luminii pentru a transforma pielea, peelingul cu laser de carbon este un proces cu 2 părți. În primul rând, carbonul se aplică pe suprafața pielii și se lasă să se usuce. Loțiunea non-toxică arată ca o mască de noroi cu o culoare închisă de culoare gri-brună și o textura bogată. Carbonul natural absoarbe rapid uleiurile, impuritățile și celulele moarte ale pielii din profunzimea porilor și trage toxinele la suprafață. Masca de carbon creează, de asemenea o suprafata ideala pentru energia laserului. După ce se aplică masca de carbon, este timpul pentru laser.

La suprafata, energia cu laser distruge particulele de carbon din masca de namol si elimina uleiul absorbit, pielea moarta si toxinele impreuna cu aceasta. Acest lucru imbunătățește imediat și exfoliază pielea prin curățarea profundă a porilor și diminuarea dimensiunii în proces. Fără greutatea celulelor pielii moarte, beneficiile includ o piele mai radiantă, care este uniformă și moale la atingere.