CUM FUNTIONEAZA?

Procedura nu este dureroasa si lucreaza numai la nivelului stratului de grasime fara sa lezeze pielea. Este astfel utila celor care vor sa-si subtieze cu cativa centimetri anumite zone ale corpului.

Rezultatele incep sa fie vizibile din ziua 15 de tratament si sunt maximale pentru o sedinta la 45-90 zile, fara dieta si fara exercitii fizice speciale.

Majoritatea aparatelor utilizate pentru aceasta procedura folosesc temperaturi intre  -5 si -8 grade celsius.

 Echipamentul disponibil in cadrului cabinetului nostru utilizeaza o temperatura de până la-15  grade care va ofera rezultate  remarcabile. Avantajul acestei proceduri este faptul că grăsimea îngheata la o temperatură mult mai ridicată decât restul țesuturilor (piele, mușchi, vase de sânge), ca atare celulele de grasime se modifica si intra intr-un proces natural de moarte celulara. Organismul le elimina natural fara alte interventii sau terapii suplimentare. Acest proces poarta numele de apoptoza.(moatre celulara).

Aplicarea localizată a temperaturii scazute asigură și o reintinerire metabolica accelerata, deoarece se știe că terapiile prin frig reduc efectele negative ale îmbatranirii celulare, fapt demonstrat de nenumărate studii stiintifice.

Schema de terapie se stabilește în funcție de nevoile individuale, în general fiind nevoie de aproximativ de 3 aplicari pe aceeasi zona intr-o periada de 2-3 luni. După terminarea tratamentului, pielea va fi îngrijită cu creme hidratante si nutritive.