Sistemul 9D-NLS LRIS este printre cele mai revolutionare si avansate dispozitive existente in prezent pentru analiza si tratamentul disfunctiilor energetice si organice umane. Analiza efectuata permite identificarea precoce a modificarilor aurei electromagnetice, a sistemului de puncte si meridiane de acupunctura, a a modificarilor genetice, a modificarilor celulare, organice si sistemice, care se coreleaza cu starea prezenta a subiectului investigat si cu tendintele patologice viitoare, fiind capabil sa efectueze si o reala terapie de reglaj bio- energetic eficace in multe afectiuni patologice, predominant functionale sau la debutul acestora.
Metoda NLS (analiza nelineara) de diagnostic permite evaluarea starii biocampului, individual, pentru fiecare organ. Rezultatele se obtin sub forma de imagini cu topografia zonei afectate, precum si prin afisarea de simboluri grafice ,diferite care permit analiza afectarii tesuturilor si totodata determinarea cu exactitate a leziunilor (inflamatie, degenerare sau distructie).
Precizarea diagnosticului se efectueaza prin analiza entropiei si prin analiza nonlineara (NLS)
Aparatul este din ultima generatie si are capacitatea de a scana si diagnostica emisia energetica a intregului organism uman, de la aparate si sisteme pana la nivel celular si cromozomial.
Precizia de diagnostic pentru organe este cuprinsa intre 90-95%, iar la nivel celular, cromozomial, microorganisme, 80 pana la 85%.
Viteza de lucru e remarcabia (de 8-10x mai rapid decat majoritatea aparatelor de biorezonanta folosite in momentul de fata.
Indicatiile diagnostice si de reechilibrare bio-energetica ale sistemului sunt:
1. Sistemul osteoarticular (oasele si articulatiile)
2. Sistemul nervos al creierului (functionarea creierului si a nervilor cranieni)
3. Sistemul cardio-vascular (inima si vasele de sange)
4. Sistemul cerebro-vascular (vasculazizatia creerului)
5. Functia vezicii biliare
6. Functia gastrointestinala (esofag, stomac, duoden,intestin subtire si intestinul gros)
7. Afectiuni genito-urinare (trompe uterine, ovare,uter, ovule la femei iar la barbati prostata, testicole, spermatozoizi pe partea genitala iar pe parte urologica vezica urinara, uretra)
8. Functia rinichilor
9. Functia ficatului
10. Functia plamanilor (plamaini, tesut pulmonar, trahee si bronhii, amigdale, faringe, laringe)
11. Functia pancreasului si tesut pancreatic
12. Afectiuni reumatice
13. Sistemul endocrin (tiroida, suprarenalele, hipofiza)
15. Sistemul imunitar (splina, noduli si vase limfatice, celulele sangelui, etc.)
16. Analiza sanilor
17. Analiza cromozomilor
18. Analiza Aurei