Str. Victor Babes, Nr 66, Ap. 21, Baia Mare

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00

Str. Victor Babes, Nr 66, Ap. 21, Baia Mare

Luni - Vineri: 09.00 - 17.00

BIOCRIOMED
Pilling cu Carbon sau Black Doll

Noul tratament Laser Carbon sau Black Doll ofera pielii un aspect rejuvenat cu ajutorul laserului ND-Yag.
Cand vorbim de chipul de portelan, vorbim de un ten perfect, fara imperfectiuni, semne, puncte negre sau riduri.
Inspirat de frumusetea papusilor de portelan, tratamentul a devenit in scurt timp cel mai apreciat in randul vedetelor de la Hollywood

tratamentul Laser Carbon

Tratamentul cu peeling cu laser carbon este deosebit de eficient pentru oricine cu piele grasă, care suferă de acnee continuă, puncte negre, pori extinse sau tonă pielii neuniformă și neuniformă. Energia laser orientată ușor încălzește pielea și ucide bacteriile care cauzează acneea în acest proces. Acest lucru este realizat fără a fi nevoie de orice substanțe chimice dure sau ingrediente agravante. Acest proces cu laser reduce, de asemenea, glandele sebacee pentru a reduce producția de ulei și pentru a echilibra tenul gras.

La suprafata, energia cu laser distruge particulele de carbon din masca de namol si elimina uleiul absorbit, pielea moarta si toxinele impreuna cu aceasta. Acest lucru imbunătățește imediat și exfoliază pielea prin curățarea profundă a porilor și diminuarea dimensiunii în proces. Fără greutatea celulelor pielii moarte, beneficiile includ o piele mai radiantă, care este uniformă și moale la atingere.

In ce consta tratamentul?

Se aplica un strat de crema cu carbon pe fata si se lasa sa se usuce timp de 15 minute. Acest mix este asimilat de micile imperfectiunile pielii. Al doilea pas este interventia cu laser pe deasupra pielii, ca un peeling usor. Masca de carbon este aspirata fara durere, exfoliind pielea si curatand porii de reziduri si puncte negre. Porii din zona T sunt redusi, iar fasciculul de laser stimuleaza reinnoirea colagenului.

Practic, imbinam hidratarea cu o curatare eficienta a pielii.

Pentru a obtine rezultate perfecte pe termen lung, specialistii in beauty recomanda o schema completa de 4 sedinte cu pauza de o saptamana intre sedinte

Beneficiile tratamentului
 • diminuarea ridurilor prin productia de colagen din interior;
 • curatarea si reducerea porilor din zona T (frunte, nas, barbie)
 • reducerea semnelor post-acneice acneea si a petelor
 • gomajul celulelor moarte din tesutul de piele superior;
 • pielea devine mai ferma, cu mai mult tonus si stralucire
 • procedura nu este dureroasa si dureaza aproximativ 45 minute
 • poate fi efectuata de orice persoana care nu are alergii si boli de piele


Beneficiile delicate de exfoliere și de eliminare a toxinelor sunt esențiale pentru toată lumea, iar peelingul cu laser de carbon este sigur pentru toate tipurile de piele.

Recomandari dupa tratament
 • In prima faza (primele 8 ore), pielea va fi usor inrosita, lucru ce sa diminua treptat.
 • Dupa 24 de ore, pielea moarta se descuameaza (se desprinde), lasand loc pielii neafectate de pete, semne si puncte negre.
 • De a doua zi se pot folosi si produsele pentru tratarea ridurilor, petelor, sau cele pentru acnee.
 • Este indicat sa se evite expunerea la soare puternic sau solar, imediat dupa procedura.
 • Pot fi aplicate produse blande de make up in aceeasi zi.
 • Se poate folosi o crema hidratanta imediat dupa tratament, urmand ca de a doua zi rezultatele sa se vada.
 • Aspectul pielii devine mai ferm si mai luminos si este recomandat sa hidratati pielea si din interior in aceasta perioada.
 • Rezultatele sunt vizibile luni in sir, reducand din efectele produse de factorii urbani, stres, fumat, disfunctii hormonale ce afecteaza pielea.


Lasa-ti pielea sa respire si sa isi etaleze frumusetea cu cel mai eficient tratament cu Laser Carbon.

Peelingul cu carbon laser are ca rezultate – pielea exfoliată, revigorată, care este catifelata, netezită și ferma în doar 20 de minute.

Spre deosebire de alte tratamente laser care se bazează exclusiv pe energia luminii pentru a transforma pielea, peelingul cu laser de carbon este un proces cu 2 părți. În primul rând, carbonul se aplică pe suprafața pielii și se lasă să se usuce. Loțiunea non-toxică arată ca o mască de noroi cu o culoare închisă de culoare gri-brună și o textura bogată. Carbonul natural absoarbe rapid uleiurile, impuritățile și celulele moarte ale pielii din profunzimea porilor și trage toxinele la suprafață. Masca de carbon creează, de asemenea o suprafata ideala pentru energia laserului. După ce se aplică masca de carbon, este timpul pentru laser.

La suprafata, energia cu laser distruge particulele de carbon din masca de namol si elimina uleiul absorbit, pielea moarta si toxinele impreuna cu aceasta. Acest lucru imbunătățește imediat și exfoliază pielea prin curățarea profundă a porilor și diminuarea dimensiunii în proces. Fără greutatea celulelor pielii moarte, beneficiile includ o piele mai radiantă, care este uniformă și moale la atingere.